بازار سهامبورس ایرانتحلیل بورس ایرانفلزات اساسي

تحلیل تکنیکال فولاد

فولاد مباركه اصفهان (فولاد)

تحلیل تکنیکال فولاد

عنوان توضیحات
نام شرکت شرکت فولاد مبارکه اصفهان
نماد فولاد
سال تاسیس اسفند 1369
سال عرضه اولیه اسفند ما 1385
موضوع فعالیت فلزات اساسی
محصول شرکت محصولات گرم و سرد
مواد اولیه شرکت سنگ اهن، گندله و آهن اسفنجی
عوامل موثر بر نرخ فروش نرخ فروش محصولات بر اساس نرخ های جهانی تعیین می‌شود
تاثیر دلار بر نرخ فروش شرکت رشد نرخ دلار منجر به شناسایی سود از محل صادرات محصولات و همچنین تسعیر ارز می‌شود
مهم ترین هزینه های شرکت مواد مستقیم مصرفی و سربار تولید
سهامداران عمده سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ۱۷ درصد / سهام عدالت ۱۱ درصد / شرکت توسعه سرمایه رفاه 10 درصد

سهم فولاد (شرکت فولاد مبارکه اصفهان

دراداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی اصفهان به ثبت رسیده و بعنوان دستگاه بهره بردار طرح مجتمع فولاد مبارکه در اول فروردین ٧٢ وارد مرحله بهره برداری شده و فعالیت خود را آغاز کرده و به عنوان بزرگترین تولید کننده فولاد و جزو بزرگترین واحدهای صنعتی داخلی است.فعالیت تولیدی معاملاتی و بازرگانی شرکت اعم از داخلی و خارجی که بطور مستقیم یا غیرمستقیم با موضوع اصلی فعالیت شرکت مرتبط می‌باشد .عمده صادرات شرکت های تولیدکننده فولاد و فولاد مبارکه اصفهان به کشورهای همسایه و کشورهای آسیای شرقی است.

تاریخچه سهام فولاد:

شرکت فولاد مبارکه اصفهان سهامی عام که اکنون یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی جمهوری اسلامی ایران می باشد در زمینی به مساحت ۳۵ کیلومتر مربع در نزدیک شهرستان مبارکه و در ۷۵ کیلومتری جنوب غربی شهر اصفهان واقع شده که در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۶۹ به صورت شرکت سهامی خاص در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی اصفهان به ثبت رسید و طبق صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۳ از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۸۵ در فهرست شرکت های بورسی درج گردید.

موضوع فعالیت شرکت عبارت است از بهره برداری از کارخانه فولادسازی مجتمع فولاد مبارکه و اکتشاف و استخراج و بهره برداری از معادن فلزی و غیر فلزی مورد نیاز صنعت فولاد و انجام هرگونه فعالیت تولیدی معاملاتی و بازرگانی اعم از داخلی و خارجی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم با موضوع شرکت مرتبط باشد‌.

نکات مهم شرکت:

فروش محصولات شرکت در مقایسه با سال‌های گذشته از نظر ریالی ۶۷ درصد افزایش پیدا کرده است. شرکت در تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ از محل سود انباشته افزایش سرمایه پیدا کرده است. با توجه به اطلاعات مالی شرکت در مقایسه با سال‌های مالی گذشته درآمد شرکت افزایش یافته و شرکت در روند سود دهی می‌باشد.

طرح توسعه‌ای شرکت:

  • پروژه ایجاد کارخانه جهت انجام پروژه برش اتوماتیک ضایعات فولادی
  • پروژه افزایش ظرفیت ذخیره سازی واحد آهک در ناحیه آهن سازی
  • اجرای پروژه سیستم بریج ریکلایمر دو طرفه در ناحیه آهن سازی
  • پروژه توسعه واحد انباشت و برداشت در ناحیه آهن سازی
  • پروژه شارژ مکانیزه کنستانتره در خط کامیون ریز در ناحیه آهن سازی
  • طرح های توسعه فولاد صبا و پروژه واحد نورد سرد و گرم و پروژه واحد فولاد سازی و آهن سازی در حال تکمیل می باشند.

محصولات سهم 

شرکت دارای سهم ۵۰ درصدی در زمینه های خودروسازی و قطعه سازی، صنایع فلزی سبک و سنگین و لوله های انتقال سیالات، صنایع بسته بندی، صنایع لوازم خانگی و الکتریکی و صنایع لوله و پروفیل را تولید می‌نماید و تولیدات این شرکت عمدتا ورق گرم و ورق سرد هستند. محصولات گرم بیشترین سهم از از فروش محصولات فولاد را به خود اختصاص داده است و این شرکت توانایی تولید انواع محصولات تختال، کلاف گرم و سرد، کلاف قلع اندود، کلاف گالوانیزه و رنگی را دارد و محصولات متنوعی را  از جمله ورق آجدار، ورق قلع اندود، ورق گالوانیزه ، ورق سیاه و ورق رنگی را  برای مصرف صنایع مختلف کشور ، تولید می نماید.

فاکتورهای موثر بر هزینه ها سهم 

پایه برخی محصولات لازم از جمله مواد‌نسوز و فرو‌آلیاژها وارداتی است، همچنین نرخ مواد اولیه شرکت همچون سنگ آهن، گندله وکنستانتره و آهن اسفتجی است را نیز باید در نظر داشت، بدیهیست با افزایش نرخ این محصولات بهای تمام شده تحت الشعاع قرارخواهد گرفت همچنین هزینه تمام شده تولید میتواند ناشی از افزایش هزینه انرژی، نیروی کار،هزینه حمل به دلیل  نبود زیرساخت‌های لازم نظیر شبکه حمل و نقل جاده‌ای، ریلی، دریایی باشد .

تاثیر نرخ دلار سهم

درخصوص تغییرات نرخ ارز باید در نظر داشت که فروش های شرکت با نرخ های سامانه نیما انجام میگردد لذا با توجه به اینکه نرخ فروش محصولات شرکت ، تابعی از نرخ ارز می باشد  مزیت صادراتی این محصول نیز با رشد مواجه خواهد شد و همچنین خرید بخشی از ماشین آلات ، قطعات و مواد از خارج از کشور با ارزهای خارجی صورت می گیرد، هرگونه تغییرات در نرخ ارز، تاثیر مستقیم بر سود،زیان شرکت خواهد داشت ولی عمدتاً افزایش نرخ ارز تاثیر مثبت بر سود آوری و نقدینگی شرکت دارد.

سایر عوامل سود و زیان سهم 

تشدید تحریم های تجاری و بین المللی دشواری خرید برخی تجهیزات و دستگاهها، عدم امکان استفاده از نظام بانکی بین المللی برای نقل و انتقال پول محدود شدن قدرت انتخاب و چانه زنی، مشکل و هزینه بر شدن حمل و نقل کالا و ارز، افت درآمد فروش و .. به دنبال خواهد داشت محدودیت در تامین پایدار کنستانتره سنگ آهن و گندله و عدم علاقه مندی شرکت های بین المللی صاحب فن آوری برای همکاری تکنولوژیک با فولاد مبارکه از جمله ریسک های شرکت محسوب میگردد.

در عین حال به نظر می‌رسد که مجموعه تصمیماتی که دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت در رابطه با بازار فولاد اتخاذ کرده و نرخ‌گذاری‌های دستوری باعث صدمه زدن به ارزآوری و تولید شده است.

تحلیل سهم فولاد ( 1 اردیبهشت 1403 ) :

در تحلیل تکنیکال سهم فولاد خدمتتون عرض کردیم که در داخل موج 5 الیوتی هستیم و به prz این موج نزدیک می شویم .

آپدیت تحلیل سهم فولاد ( 30 اردیبهشت 1403 ) :
طبق تحلیل قبلی قیمت به محدوده prz موج 5 رسیده و موج اصلاحی A شروع شد و الان در حال رسیده به تارگتهای این موج می باشد.
تحلیل گر: مهندس حسین علیزاده

لینک تحلیل در آپارات :
تحلیل تکنیکال نماد فولاد در آپارات

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال نماد فولاژ

YouTube : Atran Trade

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا